Pages

Sunday, June 21, 2009

Blog counter and pageview

I have this blog since rrr Tuesday, November 27, 2007 (my first post)

I dont use page count or page view, because I dont like it, its made me nervous.. ^^;, but than.. I visit my friends blog, and they all have Blog counter.. and some even count their own hits.. wow..

so I decide to add one of the gadget today.. its just started but I got a 13 page view so far.. (see this made me nervous, page views hits made you think about how many people decide to visit you or not.. ^^; and that highly connected with popular or not popular issue.. urgggh,, *not again.. )

but some how.. even my blog traffic is low.. (but I wonder if I already have blog counter from the start.. how many hits will I get? ^_^ )but this blog counter gadget are sorta interesting.. they have all the record about what, who, and how people that visit your page.. :D

most of my guest here are come from Indonesia.. ^^, but there are also from another country,haha thank god Im using english. ^^; and they all read my stupid rant to.. huahahahha *ups*

okay, this blog counter are fun, and maybe.. just maybe.. it will push me to made more interesting post.. and useful for people who came to visit.. I will decrease my rats, because even if this is my personal blog.. but still, its embarrassing.. hahhaa

I already put some of my works, my tutorial, and some free wallpaper.. do you have any Idea what I should put more in here?
^^;

feel free to share your mind okay?

I just hope the blog counter Wouldn't make me change my perspective about popular and not popular stuff.. hahha thats just to old school..:P

6 comments:

macangadungan said...

whoaa...
blog counter bisa menjadi hal yang buruk. gue pribadi, walau pake blog counter, sebenernya ga peduli sama jumlah pageview gue. jadi jarang banget gue lirik dan gue cek jumlahnya.
plis, jgn pernah terpaku sama blog counter. itu bahaya dan bisa merusak idealisme seorang blogger *halah

kalo mau bikin blog jadi rame, biasanya orang2 pada blog walking, atau mampir ke blog orang lain yang ga di kenal dan ngasi komen sebanyak2nya. ga jauh beda ama DA. krn gue males blogwalking, gue butuh waktu 2 tahunan sampe serame skrg *ini jg itungannya masih sepi sih* gue cm mau blogwalking ke orang2 yang mampir ke blog gue dan orang2 yang mnurut gue tulisannya bagus.

setelah udah lama, nantinya orang2 yang bakal dtg ke blog lo. dan lo tggl samper2in blog mrk masing2 sebagai bentuk penghargaan. yeeaa... blogging is really like a friendship. kalo ada orang mampir ke blog kita, jgn dicuekin. kunjungi mereke kembali :)

most blogger doesn't care on what you wrote, they only care of your visits. if you visit them, they will visit you back. only real blogger who doesn't care about visits, and will always come to your blog even you never visit them back.

celeste84 said...

Awesome sauce :3

i really like the tutes and wips you put up, BUT i also like your rants ^_^ it's a good way for you to destress and also let people get to know you :3

ganbatte yo!

*hugs*

Archie-The-RedCat said...

@macangadungan :iyah kalem ajah atuh ceu.. awalnyah RC juga nggak mauk pake pageview2an. makanyah baru pake sekarang.. cuman pengen nyobain doang.. terus tauknyah pas diliat akun blogcounter, seru loh, RC jadi tauk kalo yang maen ke blog inih bukan cuman orang indonesia.. :D.. tapi ada sampe orang polandia.. wow.. RC juga jadi tauk mereka datang visit blog inih dari mana.. kirain datangnyah dari DA.. tauknyah nggak..
banyakan dari google search.. 0_o;..
dari dulu RC suka baca2 blog orang.. mirip2 stalking sih..hehe >//< jadi cuman baca doang dan jarang komen..
RC nggak terlalu mikirin soal bloger sejati ato nggak, I just do sumthing that are fun and interesting..
and I will turn the blog counter if it made me have those popularity syndrome.. :D hahaha
dan RC juga nggak terlalu mikirin kalo orang berkunjung kemari harus dikunjungin balik, ituh sih ntar dateng bertandang bukan karena emang pengen mampir, tapi karena kewajiban.. and that will be suck..

and actually is not about searching friend with blogging. kalo pun ndak bakalan jadi friend I dont mind at all.. Im writing blog just because Im to self centered.. hahhaha and this is sort of ways to pour my true self :D (on public.. *doh)

@ celeste, thankie for the support..hehe Im kinda lonely just sitting all day in front of my computer, so I need some rats to, put it on public made me feel that somehow somebody out there are 'listening' and care for me...ahahhaha so cheesy I know..

in the future I guess I will put more tut, WIP, and maybe another free wallpaper to download..:D
so I can be use full to people who are come here to my blog.. and not only reading my stupit rant hahhaha

macangadungan said...

ahahahah... i missed that, i thought you are interested in blogging and want to be a blogger XD
so you don't need any blog, what you really need is a personal website for your artworks i think.just like you already said before.

dan... emang itu sisi fun blog counter. ga cm bisa tau darimana aja pengunjungnya. kadang klo jeli, kita bisa tahu SIAPA yang berkunjung ke blog kita. dari IP addressnya lohhh

yaa, dengan kewajiban harus mengunjungi orang kembali, that is really suck. karena sebagian orang isi blognya ga mutu dan cuma beriklan doank. malay kan? yah gitu deh ga enaknya ngeblog. kecuali klo seleb blog kali ye... biasanya mrk ga pernah ngunjungin balik orang2 yg komen di mrk.

btw, i was just want to tell you the characteristic of most bloggers and blogging things.bukannya mau nyuruh lo jadi kayak gitu XDDDD

you are really an interested person XD

Archie-The-RedCat said...

nahh Im just weird in the interesting way... hahhaha

well meski RC juga udah 2-3 tahunan punya blog (dari taon 2007)

tapi masih kaga ngerti tuh manifestasi dan intisari dari seorang bloger..
kirain tuh blog cuman diary online.. and orang yang nulis blog bakalan otomatis disebut bloger.. ^^;
lo mauk nulis ape aje terserah, kage ade yang bisa larang2.. bisa hal2 cemen sampe yang sangat2 personal.. :D

so I dont even dont know the rulez man..
kalo baca2 postingan awal RC juga rasanyah cemen banget hahhaha but its fun to remind me so many stupid stuff I've done in the past..


and I think, thats what this blog meant for meh

macangadungan said...

yeaaa. if you want to keep this blog as your personal blog that is really fine. in my opinion, it is still can be called as blogger.


setau gue juga sih.. blog tuh mestinya ya diary online. tp yah... klo udah dipublish ke orang, otomatis isinya jadi ga private2 amat deh... kayak punya gue kan. ga sengaja jadi rame. niatnya jg buat curhat dan remeh temeh. lama2 orang berdatangan dan mau ga mau harus gue kurangin deh kebiasaan memaki-maki dan mengeluh2 cengeng XDDD

happy blogging then :D
ga perlu ngerti intisari manifestasinya kok. itu semua yang bikin standarnya kan orang lain. dan lo pasti ga mau donk ngeblog dari standar orang lain... udah keren kok kayak gini. orang lain jadi lebih bisa mengenal elo apa adanya*walaupun tentu saja seseorang ga bisa dinilai hanya dari blognya